historiskmarked5

Påmelding til to store trønderske salgsarenaer

Publisert: 10. Februar 2015

 

Påmeldingsfristen nærmer seg for to av årets store, interessante markedsplasser for kunst, husflid og håndverk i Trøndelag: Historisk marked under Olavsfestdagene i Trondheim og Rennebumartnan på Berkåk, som går av stabelen henholdsvis 28.juli-1.august, og 14.-16. august.

Og påmedingsfrist er 20. mars for førstnevnte og (allerede) 1.mars for Rennebumartnan. Vi oppfordrer aktuelle utstillere til å ta pennen fatt!


Rennebumartnan – Norges ledende salgsutstilling for husflid og håndverk
14.-16.august

1. mars er søknadsfristen for å søke om å delta som utstiller under Rennebumartnan på Berkåk, tredje helga i august (fredag –søndag). Rennebumartnan inviterer håndverkere med flotte, salgbare produkter til å søke. I løpet av tre dager har Rennebumartnan årlig ca. 15 000 besøkende.

Tango for TRE er valgt som tema for jubileumsmartnan 2015, og med det vil martnan feire TRE tiår med skaperglede, løfte frem TREhåndverket og utfordre til samskaping!

Mer informasjon, og søknadsskjema finner du på Rennebumartnans nettsider

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med:
Kenneth Teigen (daglig leder)
E-post: kenneth@rennebumartnan.no
Mobil: 917 83 500

Anne Kristine Stavne (tema-ansvarlig)
E-post: aks@rennebumartnan.no
Mobil: 992 96 395


Historisk marked under Olavsfestdagene
28.juli – 1.august

Hvert år rundt Olsok fyller Olavsfestdagene Trondheim med fest og folkeliv, kvalitetskonserter, foredrag, pilegrimsvandring, gudstjenester og gratisarrangementer. I år arrangeres festivalen for 52. gang. I løpet av Olavsfestdagene tar ca. 90 000 besøkende turen innom området.

Historisk marked under Olavsfestdagenes foregår i og rundt Erkebispegården i Trondheim. Her er det spennende aktiviteter for store og små hele dagen. Både inne i Borggården og utenfor er det salgsboder med alle typer håndverksprodukter fra hele Europa.

Deltakerne skal være ikledd klær fra tidsepoken fra middelalder til 1800-tallet. Alle salgsvarer, inklusive emballasje, skal uttrykk som samsvarer med tiden fra middelalderen fram til 1800-tallet, og være godkjent av arrangøren på forhånd. Plastposer, utstillingsdukker i plast og liknende gjenstander er ikke tillatt. I år er markedet åpent for besøkende fra tirsdag 28.07 til og med lørdag 01.08.


For mer info se: http://www.olavsfestdagene.no/info/historikk/
Søknadskjemaet for 2015 finner du her

Påmeldingsfrist er 20.03.2015

Ved spørsmål, ta kontakt med:
Ane Nordvik Hasselberg, tlf. 992 48 503, mail ane@birka.no.

 

 

Favoritt


Logg inn eller registrer deg