Månedens produkt september 2015

Publisert: 03. September 2015

En god turvenn fra Gudbrandsdalen

Turkoppen fra Killi Tredreiing på Otta er en klassiker i norsk tredreiing. Det var ingen tilfeldighet at turkoppene til Trond Killi på Otta ble anerkjent av Norges Husflidslag som SPOR-produkt til OL i 1994. Produktene til Killi Tredreiing står for kvalitet. Her lages ikke bare bruksvennlige ting, men også ting som er pene å se på.

 

Turkoppen finnes i ulike modeller og størrelser, fra snapskoppen på bare seks centimeter i diameter, en barneturkopp som er sju cm, og til den «vanlige» koppen med en diameter på ni cm. Sistnevnte fås både i oljet bjørk og svart. Ellers finnes det en variant med karabinkrok i hanken og en ekstra stor suppekopp som er 12 cm i diameter.

 

Koppen produseres på en håndverksmessig førsteklasses måte, naturlig vis i treslag fra Gudbrandsdalen. Den er behandlet med ren naturolje som beskytter treet. Oljen avgir ikke smak, og koppen er ferdig til buk. Hver eneste Killi turkopp leveres dessuten med sprekk- og lekkasjegaranti.

 

Månedens produkt kan kjøpes direkte fra Killi Tredreiing på Birkas nettbutikk: http://birka.no/no/butikken/ eller fra utsalget i Ulvollsveien 9b på Otta. Du finner også turkoppen sammen med håndverksprodukter fra hele landet i Birkas salgsutstilling på Torget i Rennebu (Berkåk) i Sør-Trøndelag.  

 

Vinn produktet i Facebook-konkurranse

Og ikke minst - du har nå muligheten til å vinne koppen i vår Facebook-konkurranse - som rett og slett går ut på å like og dele bildet. Gå til Facebooksiden vår for å delta: www.facebook.com/birkafb

 

Kontaktinfo:

Killi Tredreiing,  Ulvollsveien 9b, 2670 Otta

Tlf.: +47 90580810 / +47 91104006

e-post: tkilli@ottatre.no

http://www.ottatre.no

 

 

 

Favoritt


Logg inn eller registrer deg