Åse Paulsen

Håndvevde tekstiler i ull og lin. Produkter av utegangar-sau.

Mer…

 

Favoritt

399_atelier-oker-v-kristin-boerresen_1j.jpg

Atelier Oker v/Kristin Børresen

Stemningsfullt Kristin Børresen i Atelier Oker maler bilder i ulike teknikker: akvareller, akryl og blandingsteknikk. Har en stor lidenskap for akvareller. Motivene er svært varierte, fra landskap til mennesker, vaser og blomster. Mest figurativt, men også noe abstrakt. Hun bruker varme farger, og er opptatt av å formidle stemninger.

Mer…

 

Favoritt

405_bine-melby_1j.jpg

Bine Melby

Elegant og eksklusivt Bine designer og produserer elegante og eksklusive klær, smykker og tilbehør med kulturhistorisk forankring og sporbarhet. Hun tar utgangspunkt i pelsskinn fra kulturhistoriske norske husdyrraser, fortrinnsvis storfe og sau.

Mer…

 

Favoritt

Bjorg-K.jpg

Bjørg kunsthåndverk

Glasskunstner Bjørg Lauvrak har eget verksted og butikk i Arendal, med utsalg av brukskunst og andre produkter i glass – unike gaver til enhver anledning. Hun arbeider også med installasjoner – kunstverk som vises gjennom utstillinger.

Mer…

 

Favoritt

566_carneol-v-heidi-andersen_2j.jpg

Carneol v/Heidi Andersen

”Et hjerte av sølv, med spor av levd liv. Gleder, sorger, storm, solskinn, drømmer, håp.” Du finner sølvsmia til Heidi Andersen mellom fjord og fjell i ville, vakre Efjord. Her får skapergleden og kreativiteten næring av den nordnorske naturen med sitt skiftende lys, hardbarkede vær og kontrastfylte årstider.

Mer…

 

Favoritt

Saturn-vinglass-8-ulike-farger.jpeg

Cathinka Mæhlum, Lofoten Glass

Glasshytten Låvely Glass ligger i naturskjønne omgivelser i Hasselvika i Rissa kommune på Fosenhalvøya. Deres glass er håndlagde av Låvelys tre faglærte glassblåsere. Alle produktene er av egen design og produseres i eget verksted i Hasselvika.

Mer…

 

Favoritt

217_duodu_1j.jpg

DUODU

Inspirasjon gjennom maskeneKunsthåndverkerne og designerne Anne Grut Sørum og Rita Nylander har gjennom DUODU skapt et unikt design og særpregede produkter. De designer og strikker personlige plagg i tynn garnkvalitet på bestilling for både kvinner og menn. De utvikler også nye modeller for serieproduksjon som strikkes ved Selbu Husflid.

Mer…

 

Favoritt

IGP5246.jpg

ERT Keramikk

Elin Rødahl Thingnes lager unike leirgodsgjenstander i mange former og fasonger: Damer, "flyvende prester", og andre figurer, fat med ulike stoffmønster eller innkjevlede blader, tang og tare. Ulike pyntegjenstander, oldemors gamle blondegardiner, et kjolestoff, en strikkejakke og ting fra naturen gir morsomme og unike uttrykk når de kjevles inn i...

Mer…

 

Favoritt

Galleri Arto v/Arve Tollan

Bilder i ullArve Tollan har atelier og galleri på Nøtterøy. Hans spesielle uttrykksmåte er bildermontasjer med ull som hovedmateriale. Ullen han bruker er vesentlig fra Gotland, Island og Norge. Han bruker kam og karde, og limer montasjer av ull.

Mer…

 

Favoritt

490_guro-soelvsmed-kbv-produkter-as_1g.gif

guro sølvsmed - Berget det blå

Guro Lerstøl Hopmo har sin egen bedrift og salg utfra verkstedet. Smykkene hun selger er håndlaget i ekte sølv 925S, ingen smykker er helt ­like. Materialer og arbeidsmetoder eksperimenterer hun gjerne med. Det som er i fokus nå, er redesign av både gamle smykker og gammelt sølvbestikk.

Mer…

 

Favoritt

417_hilde-noedtvedt-soelvsmie-_1j.jpg

Hilde Nødtvedt Sølvsmie

Håndlaget bunadssølvHilde Nødtvedt tilbyr håndlaget bunadssølv. Hun har verksted ved sitt hjem på Vin deren, og driver småskala produksjon, i høy kvalitet. Hennes store interesse er den gamle norske draktsølvtradisjonen, og hun lager smykker i filigran på bestilling til store deler av landet. 

Mer…

 

Favoritt

93_joy-design_1g.gif

Joy Design

Av glede Smykkeverkstedet Joy design ble etablert i 1 993, av Roar Pedersen og Kari Grasdal Pedersen, i Os i Hordaland. Smykkene designes og lages for hånd hjemme i verkstedet. Designet er inspirert av "gleden over livet og muligheten til å skape", derav Joy - som betyr glede.

Mer…

 

Favoritt

252_karin-s-groeneng_1j.jpg

Karin S. Grøneng

Vever belter og vipper på bestilling til Beltestakk og Øst- Telemarksbunaden i ønskede farger og mønster. Vever også andre produkter i brikkevev.

Mer…

 

Favoritt

Kvernhuset-bilde-3.JPG

Kværnhuset strikk og flisespikk

Kreativt ekteparHos Kværnhuset strikk og flisespikk finner du Gerd og Terje Harstads egendesignede produkter innen strikk, smykker og treprodukter. EkteparetHarstad bor og produserer produktene sine i Holter i Nannestad kommune. 10min. til Gardermoen, 15. min til Jessheim og 30 min. til Oslo. Forhandler forNorsy strikkemaskiner.

Mer…

 

Favoritt

Ivar-Fjellstad.jpg

RennebuSmia

Ivar Fjellstad smir produkter på tradisjonell måte. Tilvirker det meste, også produkter etter dine ønsker og mål. Se nettside for større utvalg av arbeider.

Mer…

 

Favoritt

solsikeveske.jpg

Stakk og lapp

Hanne Beate Thomsen tilbyr søte og morsomme vesker i toving og stikk.

Mer…

 

Favoritt

Stellaria-pledd-miljo.jpg

Stellaria

Stellaria drives av Charlotte Engstad, som holder til med verksted og utsalg i Tromsø. Hun vever vakre sjal, pledd, andre interiørtekstiler og bunadsstoff. Hun strikker også klær og tilbehør, av materialer benyttes kun bare naturlige fibre som ull, lin, bomull og silke.

Mer…

 

Favoritt

103_torild-finsrud-velure_1j.jpg

Torild Finsrud Velure

Kvinne for sin hatt

Mer…

 

Favoritt

1575.jpg

Tottos Smykkeverksted

Smykker, pynt og restaurering   Smykkeverkstedet lager håndlagde smykker i titan og sølv og sandstøper smykker i messing, bronse og sølv. Gjørtlerverkstedet støper restaureringsdetaljer i messing til museer, fartøyvern og private, som dørvridere, kommodebeslag, seletøybeslag og bunadsdetaljer. Det er Totto Eide som er både smykkemaker og gjørtler.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg