EKeramikk.jpg

Keramiker Ellen Heiberg Thomsen

Ellen Heiberg Thomsen har vært keramiker med base i Oslo siden 2005. Nå med eget verksted.

Mer…

 

Favoritt

475_atelier-kari-rudi_1j.jpg

Atelier Kari Rudi

Dekorasjoner av naturmaterialer Atelier Kari Rudi lager dekorasjoner av materialer fra naturen og formidler botanisk kulturhistorie. Tilbyr salg og utstillinger fra eget verksted, spesialbestillinger etter ønske. Hun holder foredrag med demonstrasjoner i naturdekorering og kurs for alle nivåer, også dagskurs.

Mer…

 

Favoritt

566_carneol-v-heidi-andersen_2j.jpg

Carneol v/Heidi Andersen

”Et hjerte av sølv, med spor av levd liv. Gleder, sorger, storm, solskinn, drømmer, håp.” Du finner sølvsmia til Heidi Andersen mellom fjord og fjell i ville, vakre Efjord. Her får skapergleden og kreativiteten næring av den nordnorske naturen med sitt skiftende lys, hardbarkede vær og kontrastfylte årstider.

Mer…

 

Favoritt

ATES-knipler.jpg

Dåpstradisjon

Museum og systue:

Mer…

 

Favoritt

Kathrine-Elverum-kopp.jpg

Dreieriet Keramikk

Kathrine Elverum i Dreieriet Keramikk lager keramikkgjenstander for hånd; hun lager det meste på dreieskiva, men modellerer også. Produktene hennes er lette og tynne, og har god funksjonalitet. Hver og en ting har sitt eget særpreg og hennes fingeravtrykk.Kathrine bruker steingodsleire, og benytter forskjellige teknikker og virkemidler.

Mer…

 

Favoritt

Fonn-Design-2.JPG

FonnDesign v/Oddlaug Fonn Skaar

Tekstilar i ny design. Bruks- og veggtekstilar der element frå bruksting kan gje inspirasjon til unika og omvendt. Material, fargar, teknikk, mønster, struktur, kvalitet er stikkord i veven. Eit samspel. Harmoni. Eller kontrastar. Motsetningar. Ein søken etter det reine uttrykket.

Mer…

 

Favoritt

Galleri Arto v/Arve Tollan

Bilder i ullArve Tollan har atelier og galleri på Nøtterøy. Hans spesielle uttrykksmåte er bildermontasjer med ull som hovedmateriale. Ullen han bruker er vesentlig fra Gotland, Island og Norge. Han bruker kam og karde, og limer montasjer av ull.

Mer…

 

Favoritt

550_jofridredesign_1g.gif

jofridREDESIGN

Jofrid Løseth arbeider med redesign, og lager klær, fortrinnsvis til barn. Klesplagg fra jofridREDESIGN kjennetegnes av god design, unikt utseende, miljøvennlighet, historie og egenart. jofridREDESIGN gir nytt liv til gamle og kasserte klær, av dem redesigner hun vakre og unike klesplagg til barn.

Mer…

 

Favoritt

252_karin-s-groeneng_2j.jpg

Karin S. Grøneng

Vever belter og vipper på bestilling til Beltestakk og Øst- Telemarksbunaden i ønskede farger og mønster. Vever også andre produkter i brikkevev.

Mer…

 

Favoritt

Kie-Tre-armband.jpg

Kie Sølv

Kirsti Eriksen i Kie Sølv er håndverker fra Lofoten bosatt i Akershus. Hun viderefører den rike vikingkulturen i Skandinavia, med vakre smykker i ringteknikk. Hun lar seg også inspirere av den nordnorske naturen og bruker de enkle, klare og røffe linjene i sitt eget design.

Mer…

 

Favoritt

562_lapper-lys-englefryd_2j.jpg

Lapper, Lys, Englefryd

Marit Andersen liker å eksperimentere med nye og annerledes materialer, og har de siste åra jobbet mye med gjenbruk av utrangert gummislange fra bl.a traktor- og lastebildekk, som får nytt liv i en helt annen form enn tiltenkt. Dette ser du igjen som vesker, smykker, engler og andre pryd- og nyttegjenstander.

Mer…

 

Favoritt

Marianne-Morck-skjort.jpg

Marianne Mørck

Siden oktober 2012, har Marianne viet sitt engasjement til design og produktutvikling for merkevaren MMørck. Målet er å utvikle en rekke kolleksjoner med ulike materialer. Den første kolleksjonen vil bli dominert av skinn og tekstiler vevet i Norge.

Mer…

 

Favoritt

433_sice-design_2j.jpg

SICE-DESIGN

Spennende farger og detaljer SICE-DESIGN, ved Sidsel Bruun-Olsen Cegla, representerer klær og tilbehør i ulike spennende fargekombinasjoner og materialer. Du velger mellom særegne plagg med detaljer, og du finner i tillegg matchende tilbehør. En veske i samme stoff, et pannebånd, et belte eller et smykke.

Mer…

 

Favoritt

352_skreddarstua-v-ildrid-walseth_2j.jpg

Skreddarstua v/Ildrid Walseth

Med vekt på tradisjoner Skreddarstua drives av Ildrid Walseth. Hun har verksted i Ålen i Holtålen kommune i Sør-Trøndelag. Hun syr bunader og drakter rekonstruert etter gamle og tradisjonelle mønstre og farger. Legger stor vekt på at tradisjoner opprettholdes.

Mer…

 

Favoritt

528_smaabruket-pipemakeri_2x.jpg

Småbruket pipemakeri

Jon Aalbu driver pipemakeri på Oppdal, der håndverksutførelse og utstyr stammer fra G.Larsen pipefabrikk på Lillehammer. Tobakkspipene er håndlaget i beste briarkvalitet og produseres etter gamle tradisjonelle arbeidsteknikker. De er laget med store krav til utforming og funksjonalitet.

Mer…

 

Favoritt

solsikeveske.jpg

Stakk og lapp

Hanne Beate Thomsen tilbyr søte og morsomme vesker i toving og stikk.

Mer…

 

Favoritt

406_towa-design-_2j.jpg

ToWa Design

Utsøkt sølvTove Watnedal lager lekre sølvsmykker i tradisjonelle sølvsmedteknikker. Hun bruker også teknikker som strikking og hekling av sølvtråd. Som dekor benytter hun halvedelsteiner, ferskvannsperler, oksidering og forskjellige overflatebehandlinger. Hun tilbyr både øredobber, armbånd, halskjeder, ringer og brosjer.

Mer…

 

Favoritt

TradSH.jpg

Tradisjon søm og håndverk

Tøff og funksjonell strikk Solfrid Valdimarsson driver Tradisjon søm og håndverk. Hun er kjent for de såkalte SOFFA-luene: tøffe, stilige og funksjonelle luer i tradisjonell og moteriktig strikk. Luene er i 100% ull, men foret med fleece og regulerbare i størrelsen, så de er med andre ord funksjonelle, kløfrie og vindtette.

Mer…

 

Favoritt

492_oevreboe-smykkeverkstad_3j.jpg

Øvrebø Smykkeverkstad

Laga med omtanke - gitt med omtanke Har du sansen for det unike, det spesielle, det som ikkje alle har? Anne Lise Øvrebø legg vekt på å skape smykke som er varige, solide og som gir den heilt spesielle eigargleda.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg