EKeramikk.jpg

Keramiker Ellen Heiberg Thomsen

Ellen Heiberg Thomsen har vært keramiker med base i Oslo siden 2005. Nå med eget verksted.

Mer…

 

Favoritt

lue-brun-pelsskjerf-gra.JPG

Anette's Design

I Anette Standals nettbutikk finner du nydelige og varme produkter, som hun selv designer og lager, blant annet pelskrager, lammeskinn, strikkede luer og pulsvarmere, hekla puter, smykker, og mye mer.        Hun bruker hovedsakelig materialer fra egne villsauer.

Mer…

 

Favoritt

Arvids-Trekunst.jpg

Arvids Trekunst og Dekorasjon

Tre og rosemaling Arvid Søvik driver en enmannsbedrift,  og tilbyr brukskunst i tre med dreiing og annen treforming: Boller, skåler, skrin, fat/stettfat, kopper, minibarer, dør-, info- og husnummerskilt med håndskårne tall og bokstaver, og mye mer.

Mer…

 

Favoritt

Fjord Angora

Bilder og info kommer snart!

Mer…

 

Favoritt

397_fjordtoenna_1j.jpg

Fjordtønna

Tønner for mat og drikke Fjordtønna tilbyr tønner for mat og drikke, blant annet vikingskip og tønner tilpasset catering (komplett koldtbord). Alt er egenprodusert, også en del av produksjonsmaskinene.  Bedriften drives av Johannes, Hjørdis og Odd Magnar Tysse, og holder til innerst i Samnangerfjorden , et område med rike tradisjoner innen bøkkervirksomhet.

Mer…

 

Favoritt

Tveits-smie-lysestake.jpg

J.Tveit's Smie

Alt i smijern

Mer…

 

Favoritt

93_joy-design_1g.gif

Joy Design

Av glede Smykkeverkstedet Joy design ble etablert i 1 993, av Roar Pedersen og Kari Grasdal Pedersen, i Os i Hordaland. Smykkene designes og lages for hånd hjemme i verkstedet. Designet er inspirert av "gleden over livet og muligheten til å skape", derav Joy - som betyr glede.

Mer…

 

Favoritt

252_karin-s-groeneng_1j.jpg

Karin S. Grøneng

Vever belter og vipper på bestilling til Beltestakk og Øst- Telemarksbunaden i ønskede farger og mønster. Vever også andre produkter i brikkevev.

Mer…

 

Favoritt

82_killi-tredreiing_1j.jpg

Killi Tredreiing

Med SPOR til OLDet var ingen tilfeldighet at turkoppene til Trond Killi på Otta ble anerkjent av Norges Husflidslag som SPOR-produkt til OL i 1994. Produktene til Killi Tredreeing står for kvalitet. Her lages ikke bare bruksvennlige ting, men også ting som er pene å se på.

Mer…

 

Favoritt

442_lina-lein_1j.jpg

Lina Lein

Dongeri på nytt Lina Lein Hansen jobber med re-design med hovedvekt på dongeri. Hun ønsker å lage klær som varer, og er veldig fasinert av tanken på gjenbruk. Valget av dongeri var helt bevisst: Materialet gir mange muligheter og endrer uttrykk ved bruk og vask. Hvert plagg blir unikt!

Mer…

 

Favoritt

577_lise-nilsen_1j.jpg

Lise Nilsen

Lise Nilsen er utdannet sølvsmed, filigransarbeider 1976. Hun arbeidet som gullarbeider og reparatør før hun tok markedsutdannelse. Etter mange år i grafisk bransje med silketrykk og dekor, arbeidet hun med blomster. Hun har også malt akvarell i årevis og hatt en rekke utstillinger.

Mer…

 

Favoritt

554_little-wonders_1g.gif

Little Wonders

Little Wonders spesialiserer seg i å lage, og tilpasse personlige sølvsmykker som på en vakker måte kan fange dine ønsker om å lage noe eksepsjonelt som kan vare evig. Smykkene blir laget fra hånd/fotavtrykk eller tegninger ut i fra dine personlige valg.

Mer…

 

Favoritt

Marianne-Morck-skjort.jpg

Marianne Mørck

Siden oktober 2012, har Marianne viet sitt engasjement til design og produktutvikling for merkevaren MMørck. Målet er å utvikle en rekke kolleksjoner med ulike materialer. Den første kolleksjonen vil bli dominert av skinn og tekstiler vevet i Norge.

Mer…

 

Favoritt

491_othilies-keramikk-brekkestoe_1j.jpg

Othilies keramikk Brekkestø

Grethe Othilie bor og arbeider i Brekkestø ved Blindleia på Sørlandskysten. Med hjemstedet sitt som utgangspunkt søker hun å finne former og uttrykk til keramikken hun lager. Hav og hei, svaberg og sand, sjømerker og fisk kan alt sammen relateres til livet på ei øy.

Mer…

 

Favoritt

171_potteriet-roeros_1j.jpg

Potteriet Røros

Trøndersk tradisjon

Mer…

 

Favoritt

411_rett-og-vrang_1j.jpg

rett og vrang

Stilig strikk Synnøve Heggelid i ”rett og vrang” tilbyr strikkeklær i merionoull fra Eureka-ull og garn fra Hillesvåg Ullvarefabrikk. Barneklær, og spesielt luer, er hovedfokus, men hun tilbyr også damejakker, samt luer, pulsvanter og annet tilbehør. Eget design på smart pulsvarmer med rom for tommel (se bilde til venstre).

Mer…

 

Favoritt

solsikeveske.jpg

Stakk og lapp

Hanne Beate Thomsen tilbyr søte og morsomme vesker i toving og stikk.

Mer…

 

Favoritt

304_stine-hoff-kunstglass_1j.jpg

Stine Hoff Kunstglass

Glass fra ParadisStine Hoff har siden 1990 designet og blåst fargerike og bruksvennlige kunstglass i eget verksted på Paradis i Bergen. Med utgangspunkt i klassiske glassblåsingsteknikker lager hun enkle, funksjonelle gjenstander med moderne uttrykk. I eget verksted utfører hun hele prosessen fra idè til ferdig glass  med stor glede.

Mer…

 

Favoritt

Ullform-TT.JPG

Ullform

­Filting og kursingI firmaet Ullform driver Tone Tvedt både verksted og kursvirksomhet, samt at hun er forhandler av ull og silke fra leverandører i inn- og utland. I tillegg til salg fra eget utsalg deltar hun også på enkelte salgsmesser og -utstillinger i løpet av året.

Mer…

 

Favoritt

576_wdesign_1g.gif

WDesign

Wenche Brennbakk i WDesign lager håndlagede smykker og armbånd, hovedsaklig med steinperler, halv-edelsteiner, håndlagede glassperler, ferskvannsperler og sølv eller gullforgylte deler. Smykkene er unike og lages kun i ett eksemplar.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg