lue-brun-pelsskjerf-gra.JPG

Anette's Design

I Anette Standals nettbutikk finner du nydelige og varme produkter, som hun selv designer og lager, blant annet pelskrager, lammeskinn, strikkede luer og pulsvarmere, hekla puter, smykker, og mye mer.        Hun bruker hovedsakelig materialer fra egne villsauer.

Mer…

 

Favoritt

Åse Paulsen

Håndvevde tekstiler i ull og lin. Produkter av utegangar-sau.

Mer…

 

Favoritt

105_benth-owesen-glassfusing-og-keramikk_1j.jpg

Benth Owesen Glassfusing og Keramikk

Isgrotte til inspirasjonBenth Owesen har arbeidet med keramikk siden 1970. I perioder kombinerte han keramikk og glass. Fra 1997 fikk glasset sin egen suverene plass. Med verksted i fjellbygda Oppdal henter han mye av inspirasjonen fra fjellet. Keramikkarbeidene hans er holdt i den blå paletten, inspirert av isgrotta Speilsalen i Trollheimen.

Mer…

 

Favoritt

580_galleri-uvaer_1x.jpg

Galleri Uvær

På yttersida av Hadseløya i Vesterålen, hvor bølgene slår mot land og Uværshula ligger, finner man Galleri Uvær. Galleriet drives av glass- og billedkunstneren Siv Johansen.   Maleriene til Siv er laget i en blandingsteknikk hvor hun bruker collage sammen med maling.

Mer…

 

Favoritt

GB2.jpg

IGJ Design

Gschib design legger vekt på at smykkene skal holde høy standard på alle måter. Orginalitet og ekslusivitet er ledetråder i arbeidsprosessen.Alle smykker hos Gschib design er laget lokalt og er "kortreiste". Smykkene er dermed produsert på en etisk forsvarlig og miljøvennlig måte.

Mer…

 

Favoritt

Tveits-smie-lysestake.jpg

J.Tveit's Smie

Alt i smijern

Mer…

 

Favoritt

462_janne-rennemo-jr-designs-keramikk_1j.jpg

Janne Rennemo JR - Designs Keramikk

Fargerik retrodesign Janne Rennemo (JR Design) arbeider med keramikk og porselen i verkstedet på Tyholt i Trondheim. Produktene er funksjonelle bruksgjenstander med høg kvalitet og unik design. Hun dreier alt for hånd og dekoren er i en fargerik retrodesign, med inspirasjon fra farger og mønstre i Afrika, til de rette...

Mer…

 

Favoritt

550_jofridredesign_1g.gif

jofridREDESIGN

Jofrid Løseth arbeider med redesign, og lager klær, fortrinnsvis til barn. Klesplagg fra jofridREDESIGN kjennetegnes av god design, unikt utseende, miljøvennlighet, historie og egenart. jofridREDESIGN gir nytt liv til gamle og kasserte klær, av dem redesigner hun vakre og unike klesplagg til barn.

Mer…

 

Favoritt

212_karin-flatoey-svarstad_1j.jpg

Karin Flatøy Svarstad

Filt ut mot havet Karin Flatøy Svarstad holder til i Bergen. Her har hun verksted for filthåndverk, basert på ull fra villsau og andre norske saueraser. Hun er også ansvarlig for foreningen Sommerakademiet, hvor hun planlegger programmet og er ansvarlig for alle aktiviteter.

Mer…

 

Favoritt

252_karin-s-groeneng_1j.jpg

Karin S. Grøneng

Vever belter og vipper på bestilling til Beltestakk og Øst- Telemarksbunaden i ønskede farger og mønster. Vever også andre produkter i brikkevev.

Mer…

 

Favoritt

IMG-1725.jpg

Margit Sølland

Med gamle strikketeknikker og forskjellige type materialer har Margit Sølland utviklet en unik design av halskjeder, ermepynt, ringer og brosjer. Som dekor bruker hun både fargerike, sorte og hvite knapper, som er trukket med forskjellige materialer, gamle og nye stoffer som fløyel, silke, blonder m.m. Knappene er også funksjonelle.

Mer…

 

Favoritt

532_pamela-dunbar-atelier_1j.jpg

Pamela Dunbar Atelier

I Knut si bu på Holmen i Kalvåg har den irske tekstilkunstneren Pamela Dunbar Nødset atelieret sitt. Hun driver med formgiving i strikk og kan tilby et bredt spekter av stilfulle strikka og tovaplagg: jakker, kjoler, gensere og tilbehør - sjal, skjerf, hals og pulsvarmere.

Mer…

 

Favoritt

171_potteriet-roeros_1j.jpg

Potteriet Røros

Trøndersk tradisjon

Mer…

 

Favoritt

259_raadyrskinn-marit-e-sandsoer_1j.jpg

Rådyrdama

Mykt, lekkert skinn På Ytterøy holder en av Norges tetteste rådyrstammer til. Denne er utgangspunktet for virksomheten til "Rådyrdama", Marit Elin Sandsør. Sandsør samarbeider med Utmarkslaget vedr. innsamling av råskinn som hun bearbeider til ferdige produkt: små pynteting, smykker, ulike veskemodeller, ryggsekker, caps og klær.

Mer…

 

Favoritt

108_rennebu-snekkeri-as_1j.jpg

Rennebu Snekkeri as

Eksklusivt arvegods

Mer…

 

Favoritt

152_storli-keramikk_1x.jpg

Storli keramikk

Stilrent og enkelt

Mer…

 

Favoritt

Ullform-TT.JPG

Ullform

­Filting og kursingI firmaet Ullform driver Tone Tvedt både verksted og kursvirksomhet, samt at hun er forhandler av ull og silke fra leverandører i inn- og utland. I tillegg til salg fra eget utsalg deltar hun også på enkelte salgsmesser og -utstillinger i løpet av året.

Mer…

 

Favoritt

Jorunn-Ygre-Rogne-Yr-Desi.jpg

YR Design

Jorunn Ygre Rogne is a self-taught ceramist running a business called "YR Design". She creates objects in stoneware, using slip decoration; both building the objects by hand and using moulding technique. It is important for her to emphasize the connection between shape and décor in the products, and the hatching effect...

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg