lue-brun-pelsskjerf-gra.JPG

Anette's Design

I Anette Standals nettbutikk finner du nydelige og varme produkter, som hun selv designer og lager, blant annet pelskrager, lammeskinn, strikkede luer og pulsvarmere, hekla puter, smykker, og mye mer.        Hun bruker hovedsakelig materialer fra egne villsauer.

Mer…

 

Favoritt

Arvids-Trekunst.jpg

Arvids Trekunst og Dekorasjon

Tre og rosemaling Arvid Søvik driver en enmannsbedrift,  og tilbyr brukskunst i tre med dreiing og annen treforming: Boller, skåler, skrin, fat/stettfat, kopper, minibarer, dør-, info- og husnummerskilt med håndskårne tall og bokstaver, og mye mer.

Mer…

 

Favoritt

bilde-til-hjemmeside8.JPG

Atelier Mema:M

Maling, keramikk og glass Marthe Maalø i Atelier Mema:M arbeider med materialene maling, keramikk og kunstglass. Maleriene er i akryl og akvarell - fargeglade og ekspressive bilder. Keramikken er skulpturell, i materialet høytbrent steingods. Arbeidene er modellerte figurer med hvert sitt unike uttrykk. Glasset er laget i teknikken fusing.

Mer…

 

Favoritt

Britts-keramikk-Singsas.jpg

Brits Keramikk

Brit Kosberggrind åpnet verksted og utsalg på Bjørgen sommeren 1988. Hun benytter steingodsleire som råmateriale, og dreier elegante bruksting med utgangspunkt i det. Brit legger stor vekt på form, og hun bruker sand som dekor-effekt. Hun modellerer også gjenstander, for eksempel fugler og veggdekorasjoner med skogsmotiver.Brit Keramikk & Kamer Skinn...

Mer…

 

Favoritt

388_emily-skahjem-elmenhorst_3j.jpg

Emily Skahjem Elmenhorst

Lekkert og lekendeEmiliy Skahjem Elmenhorst designer og lager smykker i 925 Sølv og fimo-leire. Hun har verksted i det gamle bensinstasjonsbygget på Skatval. Smykkene har ofte figurative motiver, og er lekkert utført med sans for både stil og humor. De selges blant annet fra husflidutsalg og  gullsmedbutikker.

Mer…

 

Favoritt

517_galleri-margrethe-_1j.jpg

Galleri Margrethe

Turid Margrethe Bjørnstad håndstrikker hatter, sjal, pulsvanter og annet tilbehør. Lager blant annet soppfargede hatter. Hun er medlem av Norske Modister og Hattedesignere (NMH), som har røtter i det verneverdige modistfaget, og Norges Husflidslag.Bilder: Fotografene Jane & Guro

Mer…

 

Favoritt

hillestad-Anna-Berthelsen.jpg

Hillestad as

Noen av de beste

Mer…

 

Favoritt

IMG-0394.JPG

Ingrids Glassverksted AS

Ingrid Cecilie Ulla driver glassblåseri, og lager egendesignet og blåst glass - både kunstglass og brukskunst. Tilbyr gaver til alle anledninger. Åpent verksted og utsalg i Moloveien i Ålesund. Ingrids Glassverksted på Facebook

Mer…

 

Favoritt

Tveits-smie-lysestake.jpg

J.Tveit's Smie

Alt i smijern

Mer…

 

Favoritt

550_jofridredesign_1g.gif

jofridREDESIGN

Jofrid Løseth arbeider med redesign, og lager klær, fortrinnsvis til barn. Klesplagg fra jofridREDESIGN kjennetegnes av god design, unikt utseende, miljøvennlighet, historie og egenart. jofridREDESIGN gir nytt liv til gamle og kasserte klær, av dem redesigner hun vakre og unike klesplagg til barn.

Mer…

 

Favoritt

252_karin-s-groeneng_3j.jpg

Karin S. Grøneng

Vever belter og vipper på bestilling til Beltestakk og Øst- Telemarksbunaden i ønskede farger og mønster. Vever også andre produkter i brikkevev.

Mer…

 

Favoritt

562_lapper-lys-englefryd_3j.jpg

Lapper, Lys, Englefryd

Marit Andersen liker å eksperimentere med nye og annerledes materialer, og har de siste åra jobbet mye med gjenbruk av utrangert gummislange fra bl.a traktor- og lastebildekk, som får nytt liv i en helt annen form enn tiltenkt. Dette ser du igjen som vesker, smykker, engler og andre pryd- og nyttegjenstander.

Mer…

 

Favoritt

393_loennlia-gaard_3j.jpg

Lønnlia gård

Lett, mykt og lekkert

Mer…

 

Favoritt

108_rennebu-snekkeri-as_3j.jpg

Rennebu Snekkeri as

Eksklusivt arvegods

Mer…

 

Favoritt

297_smykkesmia-v-lise-bugge_3j.jpg

Smykkesmia v/Lise Bugge

Sølvsmykker med allsidig dekor Lise Bugge i Smykkesmia produserer sølvsmykker med mange typer dekor, blant annet gull, stein og forskjellige overflatebehandlinger som oksidering, forgylling, emaljering, filigran, strukturvalsing, siselering og gravering. Designet på smykkene er inspirert av folkekunst, natur og håndarbeidsteknikker.

Mer…

 

Favoritt

559_textilstudio-nt_3j.jpg

Textilstudio NT

Nina Tigerstedt jobber, som utdannet tekstilkunstner (5årig høyskole) med det meste innen tekstil. Jobber og har jobbet som lærer innen veving, filting, farging og plantefarging. Lager unike bruksprodukter med egen design; farger, filter, vever og strikker. Materialet er for det meste naturfiber.

Mer…

 

Favoritt

520_tinn-per-as_3j.jpg

Tinn-Per AS

Tinn-Per designer og produserer bl.a. suvenirer og interiørartikler i tinn. Sortiment omfatter også knapper, hekter og bunadstilbehør, samt smykker i tinn.

Mer…

 

Favoritt

TradSH.jpg

Tradisjon søm og håndverk

Tøff og funksjonell strikk Solfrid Valdimarsson driver Tradisjon søm og håndverk. Hun er kjent for de såkalte SOFFA-luene: tøffe, stilige og funksjonelle luer i tradisjonell og moteriktig strikk. Luene er i 100% ull, men foret med fleece og regulerbare i størrelsen, så de er med andre ord funksjonelle, kløfrie og vindtette.

Mer…

 

Favoritt

Human-av-Ovrebo-smykkeverkstad.-Foto-Dieter-Schneider.jpg

Øvrebø Smykkeverkstad

Laga med omtanke - gitt med omtanke Har du sansen for det unike, det spesielle, det som ikkje alle har? Anne Lise Øvrebø legg vekt på å skape smykke som er varige, solide og som gir den heilt spesielle eigargleda.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg