Ametysten-strikkhjertenal.jpg

Ametysten sølvsmykker

Allsidig i sølv Vivian Johansen i Ametysten utfører design og produksjon av sølvsmykker medstein og ferskvannsperler. Teknikker hun benytter er strikking, hekling,ringteknikker og tradisjonelle sølvsmedteknikker.

Mer…

 

Favoritt

475_atelier-kari-rudi_1j.jpg

Atelier Kari Rudi

Dekorasjoner av naturmaterialer Atelier Kari Rudi lager dekorasjoner av materialer fra naturen og formidler botanisk kulturhistorie. Tilbyr salg og utstillinger fra eget verksted, spesialbestillinger etter ønske. Hun holder foredrag med demonstrasjoner i naturdekorering og kurs for alle nivåer, også dagskurs.

Mer…

 

Favoritt

377_brun-blaa-v-anne-marit-steinshamn_2g.gif

brun&blå v/Anne Marit Steinshamn

Keramikk fra Ona Anne Marit Steinshamn er bosatt og driver keramikkverksted med utsalg på Ona i Møre og Romsdal. Startet eget verksted i 1989. Bygde nytt verksted med utsalg i 2000, som heter ”brun & blå”. Hun har hele tiden brukt norsk blåleire, til bruksting, bilder og terrakottakrukker.

Mer…

 

Favoritt

Saturn-vinglass-8-ulike-farger.jpeg

Cathinka Mæhlum, Lofoten Glass

Glasshytten Låvely Glass ligger i naturskjønne omgivelser i Hasselvika i Rissa kommune på Fosenhalvøya. Deres glass er håndlagde av Låvelys tre faglærte glassblåsere. Alle produktene er av egen design og produseres i eget verksted i Hasselvika.

Mer…

 

Favoritt

ATES-knipler.jpg

Dåpstradisjon

Museum og systue:

Mer…

 

Favoritt

490_guro-soelvsmed-kbv-produkter-as_2g.gif

guro sølvsmed - Berget det blå

Guro Lerstøl Hopmo har sin egen bedrift og salg utfra verkstedet. Smykkene hun selger er håndlaget i ekte sølv 925S, ingen smykker er helt ­like. Materialer og arbeidsmetoder eksperimenterer hun gjerne med. Det som er i fokus nå, er redesign av både gamle smykker og gammelt sølvbestikk.

Mer…

 

Favoritt

IMG-0394.JPG

Ingrids Glassverksted AS

Ingrid Cecilie Ulla driver glassblåseri, og lager egendesignet og blåst glass - både kunstglass og brukskunst. Tilbyr gaver til alle anledninger. Åpent verksted og utsalg i Moloveien i Ålesund. Ingrids Glassverksted på Facebook

Mer…

 

Favoritt

462_janne-rennemo-jr-designs-keramikk_2j.jpg

Janne Rennemo JR - Designs Keramikk

Fargerik retrodesign Janne Rennemo (JR Design) arbeider med keramikk og porselen i verkstedet på Tyholt i Trondheim. Produktene er funksjonelle bruksgjenstander med høg kvalitet og unik design. Hun dreier alt for hånd og dekoren er i en fargerik retrodesign, med inspirasjon fra farger og mønstre i Afrika, til de rette...

Mer…

 

Favoritt

458_leth-design_2j.jpg

LETH DESIGN

Glass og silke Elena Leth-Olsen står for egen design og produksjon av glass- og tekstilprodukter. Hun bruker teknikkene glassfusing, silkemaling og wax batik, og lager diverse fat, skjerf, bilder og interiørartikler. Utsalg hos Trondheim Brukskunstforening, Vår Frues Strete 5, og fast utstilling hos Moderen Art Gallery i Trondheim, Olav Tryggvasonsgt. 13.

Mer…

 

Favoritt

171_potteriet-roeros_2j.jpg

Potteriet Røros

Trøndersk tradisjon

Mer…

 

Favoritt

P2015513.JPG

Reisa Skinnprodukter

Hilde Marie Lund driver håndverksbedriften Reisa Skinnprodukter i Nordreisa i Nord-Troms. Hun jobber hovedsakelig med duodji produkter (samisk handverk). Produktene består av reinskinn, lakse- og steinbitskinn som hun kombinerer med sølv og swarowski. Hun bruker også selskinn, reveskinn og klede.Reisa Skinnprodukter på Facebook

Mer…

 

Favoritt

352_skreddarstua-v-ildrid-walseth_2j.jpg

Skreddarstua v/Ildrid Walseth

Med vekt på tradisjoner Skreddarstua drives av Ildrid Walseth. Hun har verksted i Ålen i Holtålen kommune i Sør-Trøndelag. Hun syr bunader og drakter rekonstruert etter gamle og tradisjonelle mønstre og farger. Legger stor vekt på at tradisjoner opprettholdes.

Mer…

 

Favoritt

363_smeden-i-sund_2g.gif

Smeden i Sund

Smeden i Sund I smia på Sund Fiskerimuseum i Lofoten står "den nye" Smeden i Sund, Tor-Vegard Mørkved, året rundt og smir Kongeskarven og andre figurer. Han ønsker å føre videre det vidd og den humor som i alle år har vært Hans Gjertsens varemerke.

Mer…

 

Favoritt

151_tinemaker-n-_2j.jpg

Tinemaker`n

Tre med humoristisk tilsnittTinemaker`n i Lom er et enmannsforetak bestående av Kjetil Eriksen. Han tilvirker en rekke gjenstander og møbler i tre. Stikkord for produksjonen er gammelt utseende kombinert med nye eller overraskende funksjoner. Tine tilpasset flaske, glass og sigar, og barnestol med plass til potte og dopapir er noen...

Mer…

 

Favoritt

520_tinn-per-as_2j.jpg

Tinn-Per AS

Tinn-Per designer og produserer bl.a. suvenirer og interiørartikler i tinn. Sortiment omfatter også knapper, hekter og bunadstilbehør, samt smykker i tinn.

Mer…

 

Favoritt

103_torild-finsrud-velure_2j.jpg

Torild Finsrud Velure

Kvinne for sin hatt

Mer…

 

Favoritt

TradSH.jpg

Tradisjon søm og håndverk

Tøff og funksjonell strikk Solfrid Valdimarsson driver Tradisjon søm og håndverk. Hun er kjent for de såkalte SOFFA-luene: tøffe, stilige og funksjonelle luer i tradisjonell og moteriktig strikk. Luene er i 100% ull, men foret med fleece og regulerbare i størrelsen, så de er med andre ord funksjonelle, kløfrie og vindtette.

Mer…

 

Favoritt

Ullform-TT.JPG

Ullform

­Filting og kursingI firmaet Ullform driver Tone Tvedt både verksted og kursvirksomhet, samt at hun er forhandler av ull og silke fra leverandører i inn- og utland. I tillegg til salg fra eget utsalg deltar hun også på enkelte salgsmesser og -utstillinger i løpet av året.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg