Velkommen til Birkas nye nettsider!

Publisert: 05. Juli 2013

Nå presenterer vi stolt våre nye nettsider. Vi håper og tror at det nye designet skal gjøre norsk kvalitetshåndverk enda mer fristende og tilgjengelig! I august kommer enda en stor nyhet her, da lanserer vi nemlig nettbutikken.

Mer…

 

Favoritt

Informasjon om G&I - VÅR 2014

Publisert: 06. Oktober 2011

Her ligger viktig informasjon om deltakelse på Birkapaviljongen på Gave- & Interiørmessen 23. til 26. januar 2014.

Mer…

 

Favoritt

Reglement for deltakelse på Gave&interiørmessen

Publisert: 25. Februar 2011

REGLER for påmelding/deltakelse på Birkapaviljongen, Gave- & Interiørmessen torsdag 22. til søndag 25. januar 2015 ­PÅMELDING/BETALING 1. Påmeldingsfristen settes til 15.september 2014. Kort tid etter denne datoen vil alle som har sendt inn påmelding til Birka, få en bekreftelse på mottatt registrering.

Mer…

 

Favoritt

Birkastand2-web.JPG

Gave&Interiørmessen

Publisert: 25. Februar 2011

Birka organiserer felles håndverksstand, også kjent som ”Birka-paviljongen” under Gave&Interiørmessen som arrangeres på Lillestrøm to ganger per år. Neste messe er 22. - 25. januar 2015. ­

Mer…

 

Favoritt

Sm__brket_RB.jpg

Ukens nykommer:

Publisert: 11. Januar 2010

Småbruket Rosemaling og Brukskunst

Mer…

 

Favoritt

Betalingsterminal gir mersalg

Publisert: 23. Mars 2009

Solfrid Valdimarsson i Tradisjon søm og håndverk kjøpte mobil betalingsterminal i fjor sommer. Investeringen har gitt godt mersalg.

Mer…

 

Favoritt

Informasjon for de registrerte

Publisert: 27. August 2008

Her kommer det etter hvert informasjon som kun er tilgjengelig for de som er registrerte Birka-håndverkere. Følg med, snart kommer en rapport om erfaringene vi gjorde i forbindelse med turen til USA. Dato: 27.08.08

Mer…

 

Favoritt

Innlogging

Publisert: 01. Juli 2008

Her kan kunstnere og håndverkere som er registrert hos Birka logge seg inn, blant annet for å delta i vårt interne forum. Flere funksjoner kommer snart. Ikke registrert ennå? Gå til registrer deg.Hvem kan registrere seg?

Mer…

 

Favoritt

Markedsføring og tekstproduksjon

Publisert: 16. Juni 2008

Markedsføring av norske kunstnere og håndverkere et viktig fokus for Birka. Dette gjøres blant annet gjennom håndverksportalen. Se også referanser.Månedens håndverker Kåringen av månedens håndverker er et tiltak for å presentere og markedsføre enkeltkunstnere/ håndverkere som er registrert i Birkas nettportal.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg