Birka på Oslo Design Fair

Publisert: 08. September 2015

Som mange av dere sikkert har fått med seg, har Gave- & Interiørmessen skiftet navn til Oslo Design Fair. Messa vil fortsatt være et såkalt business to business-arrangement, der alt salg retter seg mot butikkmarkedet. Navneendringen signaliserer at arrangørene i framtida vil ha mer fokus på norsk design og produksjon.

Dette skulle passe godt for mange utøvere av kunst- og håndverksfaget. Etter et lite opphold har Birka bestemt seg for å være med igjen på neste messe som foregår 28. til 31. januar 2016. Vi vil i utgangspunktet bidra med kompetanse og tilrettelegging av et felles opplegg. For å lese mer om det nye messeopplegget, gå inn på http://messe.no/no/GaveInterior/Artikler/Oslo-Design-Fair/ eller ODFs nye hjemmeside http://www.oslodesignfair.no/

For å delta må man ha betalt serviceavgift til Birka for 2015. Vi i Birka må naturlig vis også så snart som mulig få en oversikt over hvilke håndverkere som ønsker å delta, så får vi avklare praktiske ting etter hvert. Den økonomiske fordelen som vi regner med å få, er at det betales bare ett felles påmeldingsgebyr. Alle som kan tenke seg å delta, kan melde fra på e-post til prosjektkoordinator Fredrik Kosbergløkk:

fredrik@birka.no.

Mobil: 416 94 691

 

 

 

Favoritt


Logg inn eller registrer deg